Find den bedste pris på garn

Søg her

Avanceret Søgning

Ansvarsfraskrivelse

Vi hos garnpris.dk forsøger at gøre det lettere for forbrugerne at orientere sig i priserne på onlinekøb af garn.
Målet er at hjælpe brugeren med at finde den billigste pris på det ønskede garn. Og foreslå evt. billigere alternative garntyper med lignende egenskaber.

Vi er en gratis sammenligningstjeneste for danske online garnpriser. Vi sælger ingen produkter, og derfor skal enhver henvendelse om et bestemt produkt rettes til en af de garnforhandlere, vi samarbejder med.

Vi indhenter vores oplysninger fra vores samarbejdspartnere, og vi kan derfor ikke garantere, at vi bringer alle tilgængelige oplysninger om online garnsalg i Danmark. Dels fordi vi aldrig vil kunne samarbejde med alle, dels fordi vi kun kan tage udgangspunkt i de oplysninger, som vores partnere stiller til rådighed på et givent tidspunkt.

Desuden kan der ske fejl i vores automatiske bearbejdning af de mange data eller i vores manuelle registrering af de forskellige garntypers karakteristika.

Derfor skal alle oplysninger på garnpris.dk kun opfattes som vejledende, og vi kan ikke tage juridisk ansvar for indholdet på garmpris.dk.

Før du køber garn, anbefaler vi derfor, at du selv nærlæser hele tilbuddet hos den pågældende udbyder, før du køber. Og at du sikrer dig, at de informationer, du får oplyst på garnpris.dk, rent faktisk er korrekte. Ved enhver forskel i informationerne på garnpris.dk og hos en online garnforhandler, skal du dog som udgangspunkt forvente, at informationen hos online garnforhandleren er den korrekte.

Vi vil dog gøre alt hvad vi kan for at sikre, at indholdet på garnpris.dk er så rigtigt som overhovedet muligt, og at vi har flest mulige data til rådighed. Så skriv endelig til os på kontakt@garnpris.dk, hvis du oplever fejl eller mangler. Så vil vi straks forsøge at løse problemet.

Alt salg af garn m.m. foregår på andre sider end garnpris.dk. Disse sider har forpligtelsen til at yde den fulde rådgivning om det produkt, de ønsker at sælge. På samme måde som du selv har en forpligtelse til selv at orientere sig om produktet på sælgerens hjemmeside, før du gennemfører et køb.

Garnpris.dk kan derfor ikke gøres erstatningsansvarlig. Og da vores data kommer fra vores samarbejdspartnere, skal evt. sager om krænkelser rettes til dem.

Garnpris.dk påtager sig heller ikke ansvar for mangelfuld eller fejlafgtig omtale af de enkelte produkter, selvom dette i værste fald kan betyde, at nogle af vores brugere mister interessen for et tilbud, de ellers ville have gjort brug af.

Kort sagt påtager garnpris.dk sig intet ansvar for de konsekvenser - direkte eller indirekte - som måtte opstå som følge af brugen af garnpris.dk. Det er brugerens eget ansvar at orientere sig omkring den fulde information hos kilderne.

Garnpris.dk forbeholder sig ret til når som helst at ændre vilkår, ansvarsfraskrivelse og betingelser for brug af garnpris.dk blot ved at rette indholdet på siden.

Til gengæld lover vi at gøre vores bedste :-)

Når vi nævner garnpris.dk i ovenstående, gælder det selvfølgelig både for selve siden garnpris.dk samt eller garnpris.dk´s services som fx nyhedsbreve og e-mail-agenter.